بررسي  سند ارتقاي ارزش افزوده گردشگري گلستان در برنامه پنجم توسعه

به گزارش ميراث‌آريا(chtn) به نقل از روابط عمومي اداره‌کل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان گلستان، مديرکل اين دستگاه اجرايي در نشست ارزش افزوده بخش گردشگري در برنامه پنجم توسعه استان گفت: با توجه به اين‌که سند عملياتي و پژوهشي افزايش درآمد سرانه در بخش ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان گلستان در شوراي برنامه‌ريزي و توسعه اين استان به تصويب رسيده، در اين راستا نسبت به بررسي سند ارتقاي ارزش افزوده در بخش گردشگري نيز اقدام شده است.

«قربان عباسي» يکي از معيارهاي دنياي امروز را ارزش افزوده دانست و افزود: ارزش افزوده (ارزش ستانده) قابل محاسبه در بخش گردشگري براي اين صنعت از طريق خريد کالا يا خدمات به منظور اقامت يا پذيرايي توسط گردشگران به دست مي‌آيد و محاسبه ارزش افزوده در تاسيسات گردشگري داراي مجوز بهره ‌برداري در استان (هتل، مهمانپذير، پانسيون و واحدهاي پذيرايي بين راهي) ضروري و مهم است.

مديرکل ميراث‌فرهنگي گلستان به سهم يک درصدي گردشگري گلستان در ارزش افزوده کشور اشاره داشت و گفت: با توجه به قابليت‌ها و مزيت‌هاي موجود گردشگري در اين استان، اين رقم پايين است که راهکارهايي در اين سند ارائه شده تا با يک برنامه ريزي منسجم اين سهم را به 6 درصد در سال 94 برسانيم.

عباسي با اشاره به لحاظ شدن سند ارزش افزوده بخش گردشگري استان گلستان در سند توسعه استان، به راهکارهاي افزايش ارزش افزوده در بخش گردشگري اشاره داشت و افزود: افزايش شمار گردشگران داخلي و خارجي ورودي به استان و افزايش ميزان متوسط اقامت گردشگران ورودي به استان از جمله راهکارهاست.

وي ابراز اميدواري کرد با ارتقاي سند ارزش افزوده اين اداره‌کل، درآمد حاصله از فعاليت‌هاي ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان افزايش يافته و ضمن توسعه صنعت گردشگري، اقتصاد استان گلستان توسعه و رونق يابد.
الف/117

انتهای پیام/

کد خبر 139109238